mobil menu
simay güvenli alışveriş
Siparişlerinizde 500 TL ve üzeri Kargo Ücretsiz
yeni davetiye modelleriHızlı Kargo
davetiye modelleriEkonomik Tekli
davetiye modelleriBeyaz (Hesaplı)
davetiye modelleriZarfsız (Hesaplı)
davetiye çeşitleriKare Davetiye
davetiye modelleriÜçlü
davetiye modelleriİkili
davetiye modelleriKraft
davetiye modelleriKemerli
davetiye modelleriRenkli
davetiye modelleriKese
davetiye modelleriSünnet
kargo bedava

Tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Ucuz Düğün Davetiyesi

Ucuz Düğün Davetiyesi Evlilik hazırlığının en önemli kısımlarından bir tanesi de davetiye kısmıdır. Her insan düğününde kullandığı davetiyeyi saklamak ister ve düğün davetiyesinin tasarımının da istediği gibi olmasını hayal eder. Günümüzde artık teknolojinin gelişmesi ile birlikte aklınızdaki her tasarıma göre davetiye yaptırmanız mümkündür. Fakat aklınızdaki davetiyeyi yaptırmak oldukça maliyetli olabilir. O yüzden sizler ile bu yazımızda ucuz düğün davetiyesi için gerekli ipuçlarını paylaşacağız.

 

Ucuz Düğün Davetiyesi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Öncelikli olarak aklınızda nasıl bir düğün davetiyesi olduğuna karar verin. Bildiğiniz üzere günümüzde binlerce düğün davetiyesi tasarımı mevcuttur. Aklınızdaki tasarıma yakın olan ve hoşunuza giden bir davetiye tasarımını seçebilirsiniz. Sonrasında ise piyasa araştırması yapmanızda büyük bir yarar var. Beğendiğiniz tasarımı daha ucuza yapacak firmalar da olabileceğinden dolayı bunu yapmanız size maddi olarak büyük bir kar sağlayabilir.

 

1000 adet düğün davetiyesi 225 TL beyaz zarflı


Ucuz Düğün Davetiyesi Özellikleri

Tasarım açısında bir tavsiye vermek gerekirse de davetiyenizi yapacağınız düğünün konseptine göre ayarlamanız daha hoş olacaktır. Seçim yaparken yapacağınız düğün tarzına göre seçim yapmayı kesinlikle unutmayın. Tabi tasarım kısmı işin zevk kısmı olduğundan dolayı burada istediğiniz seçimi yapmakta özgürsünüz. Hatta gerekirse kendi davetiye tasarımınızı kendiniz bile yapabilirsiniz.

Davetiye yazısı kısmı da aynı şekilde önemli bir tasarım tavsiyesidir. Burada yazılan sözler ne kadar güzel olursa davetiyenin etkileyiciliği de bir o kadar artacaktır. Yazacağınız yazılar ile davetiyenizin kalitesini arttırabilirsiniz. Bu noktada davetiyeye yazdıracağınız değerli sözler pahalı düğün davetiyelerinin bile erişemeyeceği güzelliğe erişebilir.

Ucuz düğün davetiyesi konusunda dikkat etmeniz gereken diğer önemli nokta ise bu davetiyeleri koyacağınız zarflar dır. Zarf seçimi de düğün davetiyesi kadar büyük bir önem arz etmektedir. O yüzden zarf seçimi yaparken öncelikli olarak davetiyeniz ile uyumlu olmasına özen gösterin. Bu ortaya çok daha hoş bir görüntü çıkaracaktır. Zarf seçiminizde biraz daha sadece davranabilirsiniz. Abartılı olmayan sade bir görüntü hep daha hoş duracaktır hem de daha ucuz bir maliyet ortaya çıkaracaktır. Bunu yapmanız durumunda genel toplamda büyük bir kar elde edebilirsiniz.

Ayrıca kaç kişiye düğün davetiyesi yollayacağınızı çok iyi belirlemelisiniz. Bunu öncesinde yapmanızda yarar var. Kaç kişiye göndereceğinizi hesapladıktan sonra buna uygun olarak davetiyelerinizi bastırmaya başlayabilirsiniz.



İlginizi çekecek bir başka yazı
Düğün davetiye örnekleri, davetiye türleri
düğün için gerekli bilgiler
Nişan davetiye modelleri 2019
Nişan veya düğün sezonunu sadece yaz ile sınırlandırmak doğru değildir. Tabi yaz dönemi daha yoğun olmaktadır lakin etrafımıza baktığımız da kış yada sonbahar olmasına rağmen bir çok düğün, nişan töre ...
davetiye örneği simay davetiye
düğün davetiyesi

Yüzlerce farklı düğün davetiye örnekleri

Hem düğün hemde nişan için özel tasarlanmış yüzlerce yeni davetiye modelleri arasından eminiz ki bir tanesi tam sizin için.

Farklı ve ilginç davetiye modelleri ve çok daha fazlası için davetiye örneklerini hemen inceleyin.

ucuz davetiye

Aradığınız en ucuz davetiye

Yüzlerce yeni düğün ve nişan davetiyesi içinden, bütçenize uyan en ucuz davetiye modelini hemen sipariş edin.

Simay davetiye için öncelik her zaman müşteri memmuniyeti olmuştur. Yeni davetiye modelleri uygun fiyatlar ile birleşti.

özel tasarım davetiyeler

Kargo Bedava

Vereceğiniz her sipariş için Türkiye'nin her yerine belirlenen limit için kargo ücretsizdir.

Kapıda ödeme imkanı ile Simay Davetiye sizin mutluluğunuz için çalışmakta. %100 Mutlu müşteri memmuniyeti.

top
Simay davetiye olarak en iyi alışveriş deneyimini sunmak için durmadan çalışmaktayız. Gizlilik bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.
www.simaydavetiye.com tüketiciler için kalite ve ucuzluğu dengeleyerek her bütçeye uygun en yeni davetiye modellerini sunmaktadır. Davetiyeler ile ilgili her türlü bilgi için hemen iletişime geçin.
© 2019 Simay Davetiye, ASNET Bilişim İnşaat Ltd. Şti'ye ait bir markadır. Her türlü usulsüz reklam veya kullanımdan doğabilecek hak kayıpları için cezai işlemler yürütülecektir.