mobil menu
simay güvenli alışveriş
Siparişlerinizde 500 TL ve üzeri Kargo Ücretsiz
yeni davetiye modelleriHızlı Kargo
davetiye modelleriEkonomik Tekli
davetiye modelleriBeyaz (Hesaplı)
davetiye modelleriZarfsız (Hesaplı)
davetiye çeşitleriKare Davetiye
davetiye modelleriÜçlü
davetiye modelleriİkili
davetiye modelleriKraft
davetiye modelleriKemerli
davetiye modelleriRenkli
davetiye modelleriKese
davetiye modelleriSünnet
kargo bedava

Tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Nişan davetiye modelleri 2019

Nişan davetiye modelleri 2019 Nişan veya düğün sezonunu sadece yaz ile sınırlandırmak doğru değildir. Tabi yaz dönemi daha yoğun olmaktadır lakin etrafımıza baktığımız da kış yada sonbahar olmasına rağmen bir çok düğün, nişan töreni merasimi yapılmaktadır. Bu belki mecburiyetten yada istekli de olabilir. Bir kış düğünü yada nişanı kış aylarında düşünüp düğün içinde yaz ayları tercih edilebilir. Sebebimiz ne olursa davetiye seçimi için doğru yerdesiniz. Nişan davetiye modelleri aslına bakarsanız sadece nişan için değil beğendiğiniz davetiye hem düğün hem de nişan için basılmaktadır. Sayfamız içerisinde beğendiğiniz hangi model olursa olsun bize iletmeniz yeter. O davetiye modelini nişan, düğün içinde kullana biliriz. 2019 nişan davetiyeleri genellikle yeni trendler den ipli, beyaz zarftan uzak, Kraft zarf modellerinin yoğun olduğunu görüyoruz. Nişan davetiyesine kendi resimlerinizi biraz rötuş ile daha güzel hale getirerek en güzel nişan davetiyesine sahip olabilirsiniz. Bazı kişiler daha esprili olmaktan hoşlanabilir. Bu sebep ile esprili nişan davetiyesi de düşene bilirsiniz. Bu basım şeklini yeni nişan davetiyelerinde daha sıklıkla görmekteyiz. 2019 yılında da bu esprili davetiyeler yerini koruyacaktır. Buna ek olarak, kendi çekinmiş olduğunuz resimleri karikatür haline getirerek, karikatür nişan davetiyesi de güzel olmaktadır. Bu tip esprili nişan davetiye modellerimizi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Nişan davetiye fiyatları 2019 2019 yılında fazla bir yükseliş olmayacaktır. Davetiye ücretlerini modellerin ayrıntılarına tıklayıp göre bilirsiniz. Tek bir fiyat vermek mümkün değildir. Çünkü her müşteri için nişan davetiye isteği farklılık göstermektedir. 100 adet, 500 adet, 1000 adet davetiye gibi fiyatlar verilmesi daha uygundur. Davetiye modellerini inceleyerek bu ücretleri öğrenebilirsiniz. Davetiye üzerine istediğiniz sözü veya yazıyı ekleye bilirsiniz. Nişan davetiye yazıları size fikir verebilir. Yada varsa aklınızda bir yazı bize ilettiğiniz de seçmiş olduğunuz sizin için en güzel nişan davetiyesine basımını yaparız. Her zaman önceliğimiz müşterinin güler yüzü ve mutluluğudur. Nişan ve düğün dönemleri ne de olsa biraz yoğun ve stresli geçebilmektedir. Bu sebep ile sizi anlıyor ve elimizden gelen tüm gayretimiz ile mutluluğunuza birazda olsa katkı sağlamak istiyoruz. Her konuda bilgi almak için hemen arayın, 0533 427 46 29. www.simaydavetiye.com En güzel nişan davetiyesi örneği, en ucuz nişan davetiyesi mi aradınız?

İlginizi çekecek bir başka yazı
Sünnet Davetiye Modelleri
davetiye örneği simay davetiye
düğün davetiyesi

Yüzlerce farklı düğün davetiye örnekleri

Hem düğün hemde nişan için özel tasarlanmış yüzlerce yeni davetiye modelleri arasından eminiz ki bir tanesi tam sizin için.

Farklı ve ilginç davetiye modelleri ve çok daha fazlası için davetiye örneklerini hemen inceleyin.

ucuz davetiye

Aradığınız en ucuz davetiye

Yüzlerce yeni düğün ve nişan davetiyesi içinden, bütçenize uyan en ucuz davetiye modelini hemen sipariş edin.

Simay davetiye için öncelik her zaman müşteri memmuniyeti olmuştur. Yeni davetiye modelleri uygun fiyatlar ile birleşti.

özel tasarım davetiyeler

Kargo Bedava

Vereceğiniz her sipariş için Türkiye'nin her yerine belirlenen limit için kargo ücretsizdir.

Kapıda ödeme imkanı ile Simay Davetiye sizin mutluluğunuz için çalışmakta. %100 Mutlu müşteri memmuniyeti.

top
Simay davetiye olarak en iyi alışveriş deneyimini sunmak için durmadan çalışmaktayız. Gizlilik bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.
www.simaydavetiye.com tüketiciler için kalite ve ucuzluğu dengeleyerek her bütçeye uygun en yeni davetiye modellerini sunmaktadır. Davetiyeler ile ilgili her türlü bilgi için hemen iletişime geçin.
© 2019 Simay Davetiye, ASNET Bilişim İnşaat Ltd. Şti'ye ait bir markadır. Her türlü usulsüz reklam veya kullanımdan doğabilecek hak kayıpları için cezai işlemler yürütülecektir.