mobil menu
simay güvenli alışveriş
Siparişlerinizde 500 TL ve üzeri Kargo Ücretsiz
yeni davetiye modelleriHızlı Kargo
davetiye modelleriEkonomik Tekli
davetiye modelleriBeyaz (Hesaplı)
davetiye modelleriZarfsız (Hesaplı)
davetiye çeşitleriKare Davetiye
davetiye modelleriÜçlü
davetiye modelleriİkili
davetiye modelleriKraft
davetiye modelleriKemerli
davetiye modelleriRenkli
davetiye modelleriKese
davetiye modelleriSünnet
kargo bedava

Tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Davetiye örnekleri, modelleri

Davetiye örnekleri, modelleri Farklı ihtiyaçlarınız için en güzel ve özel davetiye modellerini tasarlıyoruz. Eğer aradığınız davetiye modeli kataloglarımız da yok ise sizin aklınızdaki özel davetiyeyi bize anlatım sizin için tasarlayalım. Davetiye modelleri, düğün davetiyesi, nişan davetiyesi ve sünnet davetiyesi olarak farklı tasarımlarda örneklerimiz vardır. 

Düğün davetiyesi modelleri örnekleri 

Düğün için davetiye hazırlıkları önemlidir. Düğün hazırlıklarının ilk işi davetiye seçimi ve dağıtılmasıdır. Yeni, ilginç davetiye araması oldukça meşhurdur. Karikatürlü davetiye veya esprili düğün davetiyeleri son dönemde isminden söz ettirmektedir. Yeni tasarım davetiye olarak gelin ve damat ın resimlerinin karikatürize edilmiş halleri de oldukça gündemdedir. Tabi bunların yanı sıra sade düğün davetiyeleri her daim yerini korumaktadır. Çiçekli, güllü, kalpli davetiyeler daha özel olarak bisikletli davetiye, papatyalı, woswoslu davetiye örneklerini de görmekteyiz. Düğün davetiye modelleri hemen inceleyin

Nişan davetiyesi modelleri örnekleri 

Nişan davetiyeleri biraz daha düğüne göre az önemse de, nişan merasimi yapacak olanlar için gerekliliği oldukça önemlidir. Aslına bakılırsa ayrı olarak nişan davetiyesi modelleri yoktur. Yani tüm davetiye modelleri hem düğün hem de nişan için aynen kullanılmaktadır. Siz sadece en güzel davetiyeyi seçin yeterli. Nişan davetiye modelleri hemen inceleyin. 

Sünnet davetiye modelleri 

Sünnet için tercih edilen davetiye modelleri genel olarak çocuğun resminin bulunduğu davetiye örnekleri olmaktadır. Bunun yanı sıra sevilen takımlı davetiyeler veya istenene her modeller sünnet davetiyesi basımı yapılmaktadır. Sünnet davetiye modelleri örnekleri 


Davetiye fiyatları 

Davetiye ücretleri her bütçeye göre ve adet sayısına göre farklıdır. 1000 adet Kraft zarflı davetiye modelleri 350 TL dir. Kraft zarflı kaliteli davetiyelerdir. 1000 adet den daha az davetiye seçimi de yapılabilir. Düğün davetiye modelleri ve fiyatları hakkında whatsapp dan, 0533 427 46 29 hemen ulaşabilirsiniz. 

Ucuz davetiye modelleri için öncelikle davetiye zarfından vazgeçmeli veya beyaz zarf tercihi yapmalısınız. İnternet de piyasanın çok altında gördüğünü ucuz davetiyeleri incelediğiniz de zarfsız ve ebatlarının küçük, daha ince kağıtlara basıldığını kalitesizliği fark edersiniz. Simay Davetiye olarak Amerikan Bristol kâğıt kullanmaktayız davetiyelerimiz 230 gr/m2 kaliteli büyük ebat davetiyelerdir. Davetiye kalitemize çok güveniyoruz. Kalitemizi beğenmez iseniz ücretinizi iade edelim. 

Dilerseniz ücretsiz hemen numune davetiye talep edebilirsiniz.


İlginizi çekecek bir başka yazı
Düğün davetiye fiyatları
düğün için gerekli bilgiler
Yeni düğün davetiye modelleri
2020 yılı için en güzel davetiye modelleri, evlilik için gün sayan çiftler çoktan düğün davetiye modellerini incelemeye başladı. 2019 yılının düğün davetiye modellerini bu yıl sadece konseptler oluştu ...
davetiye örneği simay davetiye
düğün davetiyesi

Yüzlerce farklı düğün davetiye örnekleri

Hem düğün hemde nişan için özel tasarlanmış yüzlerce yeni davetiye modelleri arasından eminiz ki bir tanesi tam sizin için.

Farklı ve ilginç davetiye modelleri ve çok daha fazlası için davetiye örneklerini hemen inceleyin.

ucuz davetiye

Aradığınız en ucuz davetiye

Yüzlerce yeni düğün ve nişan davetiyesi içinden, bütçenize uyan en ucuz davetiye modelini hemen sipariş edin.

Simay davetiye için öncelik her zaman müşteri memmuniyeti olmuştur. Yeni davetiye modelleri uygun fiyatlar ile birleşti.

özel tasarım davetiyeler

Kargo Bedava

Vereceğiniz her sipariş için Türkiye'nin her yerine belirlenen limit için kargo ücretsizdir.

Kapıda ödeme imkanı ile Simay Davetiye sizin mutluluğunuz için çalışmakta. %100 Mutlu müşteri memmuniyeti.

top
Simay davetiye olarak en iyi alışveriş deneyimini sunmak için durmadan çalışmaktayız. Gizlilik bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.
www.simaydavetiye.com tüketiciler için kalite ve ucuzluğu dengeleyerek her bütçeye uygun en yeni davetiye modellerini sunmaktadır. Davetiyeler ile ilgili her türlü bilgi için hemen iletişime geçin.
© 2019 Simay Davetiye, ASNET Bilişim İnşaat Ltd. Şti'ye ait bir markadır. Her türlü usulsüz reklam veya kullanımdan doğabilecek hak kayıpları için cezai işlemler yürütülecektir.